eroGAG  Stožer CZ zabranio kretanja izvan županije, pogođeni zetovi zbog neodlaska punicama

Zet
Ilustracija

Stožer civilne zaštite HNŽ kao posljednji bastion u borbi protiv koronavirusa je donio odluku kako se ne smiju napuštati matične općine, no vjerojatno ni sami nisu mogli predvidjeti da će se nekom svanuti, a nekom smrknuti.

Nakon što je vijest odjeknula, izbila je ogromna radost kod zetova koji ne moraju posjećivati svoje drage punice diljem hercegovačkog krša, no kako bi provjerili je li radost obostrana napravili smo mini anketu s par ispitanika.

Mostarac Marko (35) nije djelovao pretjerano zabrinut neviđanjem punice "Ma majke mi ne znam šta bi ti rek'o, nek je živa glava, ta nije Posušje preko svijeta, vidićemo se, ha ja."

Na drugoj strani županije smo provjerili puls zetova u Neumu, gdje je iskren bio Dražen (40) "Vidjeli smo se za Božić, sve je OK, neka dok malo ovo prođe pa ćemo gledat nešto".

Najviše family-friendly osobnosti je iskazao Domagoj iz Čitluka (28) rekavši da se čuje redovito s punicom iz Hamzića i da pošalje svakodnevno sliku malog preko Vibera te da ga u tome i dalje neće zaustaviti nikakva civilna, ova-ona zaštita.

Slavena iz Bijelog Polja zatekli smo u teškom trenutku. Njegova punica je, naime, jutros preminula. Na pitanje da li će biti pokopana ili kremirana, odgovorio je: "Odlučili smo ne riskirati, idemo na oboje".

_______
Tekst je satiričnog sadržaja i svaka sličnost sa stvarnim osobama, pojavama, organizacijama, mjestima i događajima je slučajna.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.