eroGAG  NELE IZ NADREALISTA Kunem se, nismo dali scenarij Nadrealista mostarskoj bolnici!

Nele
Ilustracija

Ovih dana cijela regija bruiji o kontroverznom nastupu vodstva SKB Mostar o situaciji oko virusa COVID 19, gdje je primat pressice preuzeo ravnatelj, dr. Ante Kvesić.

Stvar je izmakla kontroli pa su se pojedini mediji, a pogotovo srpski, raspisali kako je scenarij podmetnut mostarskoj bolnici, što je izazvalo presedan Nadrealista - Nele Karajlić se vratio u Sarajevo kako bi objasnio situaciju!

"Ljudi, znam da su vremena ozbiljna, a situacija teška i da su ovakve informacije samo na štetu cijelom društvu. Kunem se da nismo dali nikakav scenarij mostarskoj bolnici, niti smo planirali ikakav povratak. Ajde evo bit ću iskren u kafani smo pustili priču da virus ne može južnije od Ivan Sedla i vidim da su neki političari to preuzeli."

Nele je na kraju rastužio nazočne novinare još jednom potvrdivši kako nema ništa od povratka Nadrealista na scenu jer, kako je naglasio, vidimo iz svakodnenice da nema kruha od toga jer realnost uzima primat humoru.

Sadržaj se učitava...

_______
Tekst je satiričnog sadržaja i svaka sličnost sa stvarnim osobama, pojavama, organizacijama, mjestima i događajima je slučajna.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.