eroGAG  MLADIĆ (26) U DEPRESIJI Za Uskrs ga nitko nije pitao kad će se ženiti

Depresija
Ilustracija

Jučerašnji Uskrs je diljem svijeta bio neobičan. Zbog mjera protiv pandemije koronavirusa mnogi su bili prisiljeni najveći kršćanski blagdan proslaviti u svojim domovima.

Neki psiholozi su ranije upozoravali kako će ovakve mjere u kombinaciji s blagdanom uzrokovati ili probuditi neke ranije psihičke probleme. Za naš portal dušu je otvorio Željko (26), još uvijek golobradi momak iz okolice Seonice, općina Tomislavgrad.

“Od jučer, točnije od vremena ručka kako to uobičajeno krene zadnjih 6 godina, nisam doživio nijedno egzistencijalno pitanje vezano za moju ženidbu. Ma ni jednog strica da me udari šakom u rame, kaže tolika čovičina, šta čekaš...jedne tetke da se zasmijulji aaajde kaži nam samo ime, sigurno je neko lipo."

Tužno prepričava Željko, te ne staje na tom... "Cijelo poslijepodne i večer sam imao teške tegobe, probavne smetnje, jak proljev, nespokoj, kao i cjelonoćnu nesanicu. Mislio sam Bože moj, da mi je samo ujnu Snježanu vidit, eto ne moram druge! Uspio sam zaspati tek pred jutro, a brat mi je rekao da sam buncao nepovezane fraze poput: Kad bude nešto znat ćete... vidit ćemo, neka...Bože zdravlja.

Osvrnuo se Željko i na širu sliku, ne upire naime prstom u nikog, kaže kako treba poštivati odluke struke ali i naglašava da u ovakvim situacijama najbolje shvatite što su prave vrijednosti i što treba cijeniti. "Do jučer, obiteljska okupljanja bila su mi neviđena noćna mora. Lani sam čak bio gotovo donio odluku o proslavi u najužem 15-članom krugu obitelji da me nitko ništa ne pita, da imam svoj mir. Ali eto, ko da mi je nešto govorilo, nemoj, ko zna kaćeš opet."

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.