eroGAG  DIGITALIZIRANJE MOSTARSKE BOLNICE Ono što ste prije radili kovertom, sada možete legalno pozivom

erogag
eroGAG / Ilustracija

Mostarska SKB, ili u narodu poznatija kao, bolnica bez papira i sapuna (u nepandemijskim vremenima) pokrenula je akciju prikupljanja novčanih sredstava u borbi protiv COVID-19.

Sve što jedna prosječna osoba treba uraditi je pokazati milosrđe prema toj ustanovi iako mu se redovito odbija od plaće za zdravstveno. Čak štoviše, ukoliko podijelite na društvenim mrežama ispast ćete duplo odgovorni jer osim velikog humanitarnog čina pritom niste hejter i stojite "na braniku grada" u teškim vremenima.

Na nesreću mnogih građana, ”ravnatelj” je u skupljanju Mercedesovog voznog parka, došao tek do slova G pa se za nešto novije karoserije, očekuje i humanitarni koncert na vojničkom igralištu.

Za 2 KM koje donirate putem poziva vrlo vjerojatno ćete osigurati nove portire, osiguranje ili zelenopovršinske uređivače.

Naišli smo na negodovanje populacije koja je navikla na nešto drugačiji rad sa SKB Mostar te ovi pozivi predstavljaju društvenu anomaliju, za naš portal se javio bivši zaposlenik koji je htio ostati anoniman: "Ne znam kakva je ovo nova politika s pozivima, ja ću i dalje kako sam navikao, ubacit ću 2 KM u kovertu i dat gdje treba. Još 500njak poziva i namiri se jedna osoba".

Mi ćemo svakako pratiti daljnji tijek humanitarne akcije, kao i njezin epilog, a svom medicinskom osoblju šaljemo podršku sa željom da otklone štetna tkiva s kojima ih, nažalost, mnogi poistovjećuju i koja im narušavaju profesiju i ugled.

_______
Tekst je satiričnog sadržaja i svaka sličnost sa stvarnim osobama, pojavama, organizacijama, mjestima i događajima je slučajna.