U RODNOM MOSTARU Ponovno uhićen poznati serijski pljačkaš

Slobodan Čabrilo
Ilustracija

Nešto više od dva mjeseca koliko je proteklo da je uhićen u Širokom Brijegu, zbog posjedovanja kokaina, Slobodan Čabrilo (34) ponovo je pao u ruke policajaca i to u svom rodnom Mostaru, javlja Avaz.

Kako je rečeno jutros iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, policijska patrola PU Mostar, sinoć je u 22.30 sati, tijekom vršenja redovnih aktivnosti u Vihovićima iznad naselja Rudnik uočila automobil Golf 7, kojeg je pokušala zaustaviti.

Međutim, kako su naveli iz MUP-a, automobil se, ne obazirući se na upozorenja policije, nastavio kretati.

Policajcu su se, potom, dali u potjeru za vozilom koje su uspjeli sustići, međutim, u tom trenutku iz Golfa je istrčao muškarac koji se dao u bijeg.

Policajci su, također, uočili da je , dok je trčao, odbacio dvije PVC vreće. Iako su ga i dalje upozoravali da se zaustavi, on se na to nije obazirao, a dok je trčao nekoliko puta se spotaknuo i izgrebao o šiblje i nisko raslinje.

S obzirom na to da se radilo o nepristupačnom terenu, on je ubrzo uhićen, a policiji je priznao da se u odbačenim vrećama nalaze automatska puška i streljivo.

Podsjetimo, Čabrilo je 2017.godine u Zagrebu osuđen na dvije godine zatvora zbog serije pljački. Po Zagrebu je pljačkao kuće i stanove imućnih i uglednih građana iz kojih je odnosio skupocjene satove, nakit i novac.