TRAGEDIJA Dvojicu turskih državljana traže policija, vatrogasci, GSS, civilna zaštita...

2 radnika iz turske, rijeka bosna, kran, nesreća
Fena/Avaz

"Potraga za dvojicom radnika turske tvrtke Cengiz Innsat, koji su jučer oko 14 sati na gradilištu autoputa Koridora Vc, u naselju Kahrimani kod Žepča upali u rijeku Bosnu, bit će nastavljena danas ", potvrđeno je Feni iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojske županije.

"Očekujem službenu potvrdu da je potraga aktivirana", kazala je glasnogovornica Aldina Alić.

Na mjestu nesretnog pada u rijeku Bosnu dvojice turskih državljana, koji grade poddionicu Poprikuše-Nemila, uskoro će početi i policijski očevid na licu mjesta.

"Dežurna tužiteljica je na putu do gradilišta te će uskoro početi očevid", potvrdila je glasnogovornica Tužiteljska ZDŽ Asmira Redžić 

Očevid će vršiti pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP-a ZDŽ.

U potragu za dvojicom radnika, jučer su bili uključeni pripadnici Specijalne jedinice za podršku MUP-a ZDŽ, Policijske stanice Žepče, Gorske službe spašavanja Žepče i Zavidovići, vatrogasci, pripadnici civilne zaštite...

Svi će oni i danas biti na terenu te pretraživati korito i obalu rijeke Bosne, a prema najavama, potrazi će se sa svojim čamcima i posadama, priključiti i članovi Sportsko-rekreativnog kluba "Bosna“ iz Zenice.