NISU RUSKINJE, OVAJ PUT BRAZILKA Bila s muškarcem u iznajmljenom stanu u Mostaru, uskoro se pojavio drugi s pištoljem

Prijetnja pištoljem

Državljanka Brazila opljačkana je u iznajmljenom stanu u Mostaru, a nepoznati muškarac prijetio joj je prislanjanjem pištolja na glavu.

Dana 2. 4. 2024. godine u 00:15 sati Policijskoj upravi Mostar obratila se M. D. S. (1992.), državljanka Brazila, i prijavila kako je iznajmila stan u Ulici kralja Zvonimira te je u stan pustila osobu koju je nedavno upoznala. Dok je bila u toaletu, vrativši se, u stanu je bila još jedna nepoznata muška osoba s potkapom na glavi i pištoljem u ruci.

Isti joj prilazi i stavlja pištolj na glavu te od nje traži da mu da novac što je ista i učinila. Nakon toga, osobe odlaze u nepoznatom pravcu, priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

O svemu je upoznat Odjel kriminalističke policije te se poduzimaju sve potrebne mjere i radnje na otkrivanju i identifikaciji počinitelja ovog kaznenog djela.

Ranije napadnute Ruskinje

Podsjećamo, krajem prošle i početkom ove godine u Mostaru su zabilježeni napadi na mlade Ruskinje koje su opljačkane u iznajmljenim stanovima. U oba slučaja radilo se o više muškaraca koji su izvršili pljačku te otuđili novac kao i druge vrijedne stvari.