BRAZILKE UHVAĆENE U PROSTITUCIJI Preko stranice za odrasle angažirali ih i Mostarci

Prostitucija
Ilustracija

Kad je 19-godišnji Šibenčanin sa svojom 23-godišnjom prijateljicom iz Srbije odlučio organizirati prodavanje ljubavi na šibenskom području, ali i šire, nisu razmišljali o posljedicama koje ta vrsta biznisa povlači za sobom, piše Jutarnji.

Trenutno se dvoje mladih svodnika nalazi iza rešetaka šibenskog zatvora jer su, ako je suditi prema kaznenoj prijavi, od 3. do 13. rujna svojim maštovitim oglasima nabijenih strastvenom ponudom, regrutirali dvije državljanke Brazila stare 23 i 35 godina radi pružanja seksualnih odnosa.

Prostitucija

 

Telefoni nisu prestajali zvoniti

Osim po Šibeniku, Brazilke su nudili i po drugim gradovima Republike Hrvatske, a kako su otkrili šibenski kriminalisti, dvojac je u tu svrhu kreirao oglas na internetskim stranicama uz objavljene fotografije djevojaka te su dogovarali usluge s klijentima. Telefoni su im, s obzirom na egzotičnu ponudu, zvonili kao ludi. Zaradu od pruženih usluga su dijelili s prodavačicama ljubavi, a ujedno je otkriveno i da su novčani dio od pruženih usluga osumnjičeni dobivali uplatama putem bonova na svoje račune.

I Mostarci su htjeli isprobati Sambu

Iz pouzdanih izvora portal Hercegovina.info doznaje kako su istražitelji SIPA-e provjeravali prodaju ljubavi koju su nudile Brazilke na području Mostara putem poznate internet stranice za escort dame. Nije potvrđeno kako su radnice na gostovanju iz Brazila na bilo koji način povezane sa djevojkama kojima su svodnici bili Šibenčanin i Srpkinja, no zanimljivo je kako su u oba slučaja u pitanju državljanke Brazila.

Prostitucija

Dvije djevojke iz Brazila koje se nude mostarskim klijentima zovu se Denise (24) i Maya (20) a prema informacijama sa njihovih stranica, sat vremena zadovoljstva s ovim damama košta između 200 i 250 eura.

Denise je u opisu svoje ponude napisala kako se u Mostaru zadržava kratko, mušterije prima u čistom i diskretnom prostoru u centru grada, više detalja javlja privatnim putem, a na kraju tvrdi kako radi samostalno, bez svodnika.

Zaradili manje od 600 eura

Inače, posrnulog 19-godišnjeg mladića policija tereti za dva kaznena djela prostitucije kao i mladu damu koja je iza zatvora rešetaka završila i zbog drugih kaznenih djela.

Policija sumnja da su u tom kratkom periodu, prema prikupljenim informacijama, uspjeli zaraditi tek 582 eura nepripadne materijalne koristi. O svojim potezima s druge strane zakona moći će u miru razmišljati u ćelijama kaznionice idućih mjesec dana jer im je toliko odredio sudac istrage Županijskog suda kad je odlučivao o pritvoru.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.