DILANJE NA BENZINSKOJ Konobari i radnik benzinske crpke uhićeni zbog preprodaje kokaina

DILANJE NA BENZINSKOJ Konobari i radnik benzinske crpke uhićeni zbog preprodaje kokaina
Srna

Tri osobe uhićene su u akciji 'Kelner' u Gradišci zbog sumnje da su u posljednjih godinu i pol dana nabavljali, posjedovali i preprodavali kokain korisnicima na području ovog grada.

Uhićene su osobe čiji su inicijali M.G., D.P. i D.G, svi iz Gradiške, a akcija 'Kelner' je usmjerena na suzbijanje proizvodnje i prometa opojnih droga, priopćeno je iz Policijske uprave Gradiška, prenosi Srna.

Akciju su jučer sproveli pripadnici Policijske uprave Gradiška u suradnji s Upravom za organizirani i teški kriminalitet Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske, pod nadzorom Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Gradišci izvršen je pretres kuća i pratećih objekata na tri lokacije na području grada koje koriste osumnjičeni, kao i tri putnička vozila, koja su njihovo vlasništvo. Tom prilikom pronađena je i oduzeta određena količina kokaina, vatreno oružje i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Ove osobe su uz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima 'Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga' i 'Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija', sprovedena u Okružno javno tužiteljstvo Banja Luka na dalje postupanje.

Srna neslužbeno saznaje da su uhićeni radnik benzinske crpke Milan G., te konobari Dalibor P. i Dušan G.. Oni su osumnjičeni da su kupovali drogu od radnika crpke i preprodavali je korisnicima, najčešće u ugostiteljskim objektima, navodi izvor Srne.