CRNI TJEDAN Velik broj nesreća na prometnicama u Hercegovini, ogromne kolone na magistrali M-17

Policija vrata automobil
Hercegovina.info

Na relaciji Mostar- Jablanica i dalje su velike kolone vozila zbog nekoliko prometnih nesreća koje su se dogodile danas.

Osim one u Donjoj Jablanici gdje je bilo smrtno stradalih, u Bijeloj je autobus koji je prevozio turiste iz Međugorja udario u brdo, a nove informacije kažu kako se u Grabovici dogodio sudar u kojem su sudjelovali kamion i kombi vozilo.

Prema najnovjim informacijama, do teže prometne nesreće je došlo i na cesti Sretnice - Selišta gdje je automobil udario u zid i od siline udarca se prevrnuo.

Nastavak je to crnog niza koji traje cijeli ovaj vikend, a rezultirao je smrću najmanje jedne osobe, te većim brojem osoba koje su pretrpjele teže tjelesne ozljede.

U petak se u Međugorju dogodila prometna nezgoda u kojoj je teže ozljede zadobila 83-godišnja pješakinja, dok je jučer u Mostaru s ceste sletio 32-godišnji motociklist koji je također zadobio teške tjelesne ozljede.

Dana 23.6. 2023. godine, u 12:55 sati, u mjestu Međugorje dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali A. Š. (1976.) s vozilom Mercedes i M. Š. (1940.) u svojstvu pješaka, koja je u toj nezgodi zadobila teške tjelesne ozljede.

Dana 25.6. 2023. godine, u 17:40 sati, na cesti Raštani - Vojno dogodila se prometna nezgoda u kojoj je sudjelovao P. P. (1991.) upravljajući motociklom Kymco. Isti je sletio s ceste i zadobio teške tjelesne ozljede.

Na mjestu događaja izvršen je očevid, priopćeno je iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije.

Čitatelje pozivamo na dodatni oprez u vožnji i ukazujemo na važnost poštivanja prometnih pravila.