Zvonko Jurišić: Da nije mene Živko bi danas okopavao voćnjak u Čitluku

Zvonko Jurišić: Da nije mene Živko bi danas okopavao voćnjak u Čitluku
Meni je bilo ponuđeno da budem predsjednik FBiH, ali sam to odbio, jer sam glasovima građana bio izabran u Zastupnički dom Parlamenta BiH. Moram priznati da je greška što sam Budimira, prije toga, bio predložio i za dopredsjednika HSP-a, jer on ničim nije zaslužan za ovu stranku - kazao nam je Jurišić.

Komentirajući njegove posljednje poteze na funkciji predsjednika FBiH, Jurišić je rekao da Budimir više nikome ne polaže račune, pa čak ni svojoj stranci. Štaviše, Jurišić tvrdi da je Budimir radio protiv HSP-a tijekom cijele izborne kampanje.

- Da nije bilo mene, Budimir bi danas okopavao voćnjak u Čitluku, jer tamo ima neke sadnice višnje, te se bavi poduzetništvom, odnosno proizvodnjom likera. Javnost treba znati da on nikada nije imao rezultate. Na izborima 2010. godine, kao nositelj liste u HNŽ, pretrpio je veliki poraz, isto kao i u utrci za predsjednika Glavnog stana u HSP-u. Da nije bilo glasova delegata SDP-a u Domu naroda Federalnog parlamenta, ne bi postao ni predsjednik FBiH - naglasio je Jurišić u izjavi za medije.