FOTO  TROVREMENSKI TAFT Parking ne plaćamo ni kada je kiša, a ni kada je sunce

TROVREMENSKI TAFT Parking ne plaćamo ni kada je kiša, a ni kada je sunce

Sustav MO Parkinga već duže od mjesec dana nije u funkciji, građani s razlogom ne plaćaju korištenje usluga osim kad direktor Barbarić naloži kontrolorima da zaplaše ljude i pođu trošiti memoriju i energiju slikajući aute po javnim i kvartovskim parkinzima za njegov gušt, tu se onda ušićari koji dinar. No, kazni i dalje nema, a kako smo vidjeli rijetki plaćaju i satni parking.

Sam direktor na radijskom gostovanju u više navrata razlog za nepisanje kazni navodio je meterološke faktore, pa je tako rekao da su kontrolori milosrdni prema građanstvu jer je proteklih dana kiša padala što je otežavalo provjeru i eventualno kažnjavanje. Direktor je također spominjao i prilagodbu novog sustava, a ne činjenicu da sustav (bilo Unisov ili Lanacov) ne funkcionira.

U Mostaru je jutros osvanulo sunčano jutro i na gradskim ulicama smo odlučili provjeriti navode direktora Ivana Barbarića. Nijednu kaznu nismo uočili, a među jako rijetkima su i oni koji su platili parking kartu za određeno vremensko razdoblje.

U Titovoj ulici u trenutku fotografiranja nije bilo niti jedne kazne, a ni plaćene satne karte.

Pred zgradom županijskog MUP-a također.U njihovom susjedstvu, kod kolega iz PU Mostar su također rijetki koji su platili kartu. Naravno, nitko 's papirićem za brisačima'.U Ulici kneza Domagoja se mogao naći pokoji auto koji ima istaknutu plaćenu kartu, ali kaznu nismo uočini nijednu."Sve se vraća u normalu, kontrolori su također na terenu. Zadnjih tjedan dana je izrazita kiša i to nas malo ometa u kontroli parkinga, ali i kontrolori su fleksibilni prema građanima jer u navedenim neradnim danima građani nisu dobivali kazne", govorio je tako direktor te nastavio. "Kontrolori su i danas na terenu, građani će ih moći vidjeti. Danas je isto kiša pa neće biti tako rigorozni jer smo ih napomenuli zbog tranzicijskog vremena kao i na početku da budu na dispoziciji ljudima, ako im nije nešto jasno. Pogotovo oko produženja mjesečnih i godišnjih karata...", tvrdi HDZ-ov novovalni direktor te jedan od onih koji bi trebao, kako je to popularno reći, mijenjati stranku iznutra.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.