FOTO  TROVREMENSKI TAFT Parking ne plaćamo ni kada je kiša, a ni kada je sunce

Mostar,parking,Mo parking,unis,ivan barbarić,novi sustav,Lanaco

Sustav MO Parkinga već duže od mjesec dana nije u funkciji, građani s razlogom ne plaćaju korištenje usluga osim kad direktor Barbarić naloži kontrolorima da zaplaše ljude i pođu trošiti memoriju i energiju slikajući aute po javnim i kvartovskim parkinzima za njegov gušt, tu se onda ušićari koji dinar. No, kazni i dalje nema, a kako smo vidjeli rijetki plaćaju i satni parking.

Sam direktor na radijskom gostovanju u više navrata razlog za nepisanje kazni navodio je meterološke faktore, pa je tako rekao da su kontrolori milosrdni prema građanstvu jer je proteklih dana kiša padala što je otežavalo provjeru i eventualno kažnjavanje. Direktor je također spominjao i prilagodbu novog sustava, a ne činjenicu da sustav (bilo Unisov ili Lanacov) ne funkcionira.

U Mostaru je jutros osvanulo sunčano jutro i na gradskim ulicama smo odlučili provjeriti navode direktora Ivana Barbarića. Nijednu kaznu nismo uočili, a među jako rijetkima su i oni koji su platili parking kartu za određeno vremensko razdoblje.

U Titovoj ulici u trenutku fotografiranja nije bilo niti jedne kazne, a ni plaćene satne karte.

Mostar,parking,Mo parking,unis,ivan barbarić,novi sustav,Lanaco

Mostar,parking,Mo parking,unis,ivan barbarić,novi sustav,Lanaco

Pred zgradom županijskog MUP-a također.

Mostar,parking,Mo parking,unis,ivan barbarić,novi sustav,Lanaco

U njihovom susjedstvu, kod kolega iz PU Mostar su također rijetki koji su platili kartu. Naravno, nitko 's papirićem za brisačima'.



U Ulici kneza Domagoja se mogao naći pokoji auto koji ima istaknutu plaćenu kartu, ali kaznu nismo uočini nijednu.

Mostar,parking,Mo parking,unis,ivan barbarić,novi sustav,Lanaco

"Sve se vraća u normalu, kontrolori su također na terenu. Zadnjih tjedan dana je izrazita kiša i to nas malo ometa u kontroli parkinga, ali i kontrolori su fleksibilni prema građanima jer u navedenim neradnim danima građani nisu dobivali kazne", govorio je tako direktor te nastavio. "Kontrolori su i danas na terenu, građani će ih moći vidjeti. Danas je isto kiša pa neće biti tako rigorozni jer smo ih napomenuli zbog tranzicijskog vremena kao i na početku da budu na dispoziciji ljudima, ako im nije nešto jasno. Pogotovo oko produženja mjesečnih i godišnjih karata...", tvrdi HDZ-ov novovalni direktor te jedan od onih koji bi trebao, kako je to popularno reći, mijenjati stranku iznutra.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.