TOPLO PA HLADNO Za vikend do minus 10, na jugu zemlje oko ništice

zima, koža, vrijeme u BIH

Sudeći prema prognozama federalnih meteorologa očekuje nas prilično hladan vikend. Temperature će početi padati već u četvrtak, a pozamašan minus bilježiti će se već u subotu. Pogledajte kakvo nas vrijeme očekuje od četvrtka. 

Četvrtak

U Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Prije podne uglavnom kiša, a postupan pad temperature zraka, uvjetovat će i prelazak kiše u susnježicu i snijeg, osim na jugu zemlje. Od sredine dana prema večernjim satima postupan prestanak padavina. Vjetar umjerene jačine. Prije podne vjetar postepeno mijenja smjer sa juga na sjever. Temperature zraka u jutarnjim satima između 4 i 10, i postupno će opadati.

Petak

U Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini pretežno vedro. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -10 i -5, na krajnjem jugu zemlje do 0, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između -6 i -1, na jugu zemlje od 4 do 7 stupnjeva.

Subota

Umjereno do pretežno oblačno i prohladno vrijeme. Tijekom dana postupno smanjenje oblačnosti. Jutarnja temperatura zraka većinom između -10 i -5, na krajnjem jugu zemlje do 0, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između -7 i -1, na jugu zemlje od 4 do 7 stupnjeva.