SUKOB NAVIJAČA U BANJOJ LUCI Dva policajca ozlijeđena, privedena dva huligana

Banja luka,navijači,FK Borac,zvezda,brutalni obračun
mondo.ba

Iz PU Banja Luka priopćili su kako su sinoć oko 18.50, u tijeku vršenja osiguranja javnog skupa pod nazivom ”Zvezdin karavan”, koji se održavao na Trgu Krajine, uočili da se navijačke grupe FK Crvena zvezda i FK Borac kreću jedna prema drugoj u namjeri fizičkog obračuna.

"Navijačke grupe su imale po oko 50 pristalica, a neki od navijača Borca su nosili i drvene palice. U cilju sprječavanja narušavanja javnog reda i mira u većem obujmu policijski službenici su pravovremeno reagirali i pozicionirali se između navijačkih grupa, čije pristalice su nasrtale jedni na druge" pojasnili su u policiji za Glas Srpske.

Tom prilikom dva policijska službenika su zadobila tjelesne ozljede prijelom prsta i oteknuće oka nastalo pri prskanju peper sprejom tzv. ”suzavcem’

"Uhićeni su S. A. iz Banje Luke zbog počinjenog kaznenog djela sprječavanje službene osobe u vršenju službene radnje i S. V. iz Prijedora zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru", dodali su u PU Banja Luka. O svemu je obavješten dežurni tužitelj Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka i dežurni sudac Osnovnog suda Banja Luka – Odjel za prekršaje.

Sadržaj se učitava...

Policijski službenici pod nadzorom dežurnog tužitelja Okružnog javnog tužiteljstva Banja Luka, rade na prikupljanju činjenica i identifikaciji ostalih sudionika u navedenim neredima.