STANIVUKOVIĆ ODGOVORIO "Imate 70 tvrtki, jer ste privatizirali ovu zemlju"

Milorad Dodik političar iz RS-a, igor dodik, draško stanivuković
Ilustracija/Twitter

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković na svom Twitter profilu reagirao je na priopćenje sina i kćerke Milorada Dodika, Igora i Gorice, u kojem su oni naveli kako imaju "samo" pet tvrtki, a ne 60 kako je Stanivuković tvrdio.

Stanivuković je napisao da njihove tvrke nisu samo one koje se vode na njihovo ime, već i kompanije njihove rodbine, kumova i prijatelja, te da ih ima više od 70.

"Gospodo, vaše tvrtke nisu samo ono što je na vašem imenu i prezimenu. Vaše tvrtke su i one na vašim zetovima, kumovima, sestrićima i povezanim osobama na kojima se vode. Takvih ima i više od 70, jer ste privatizirali ovu zemlju, ali to možete učiniti samo još godinu dana", napisao je Stanivuković.

Podsjetimo, Gorica Dodik je navela da su u njenom vlasništvu kompanije "Agape" Banja Luka, "Agro voće" Aleksandrovac i "Global Liberty" Laktaši, a Igor Dodik je naveo da se u njegovom  vlasništvu nalaze "Fruit eco" Gradiška i "Global Liberty" Laktaši.

Milorad Dodik,igor dodik,draško stanivuković

Dodikova djeca imaju 'samo' pet tvrtki

S obzirom na "učestalo ponavljanje i prenošenje netočnih i neprovjerenih informacija koje je plasirao gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković, a u želji da javnost informiraju…