Slobodan Vasković šokirao imenima članova narko kartela, tvrdi da će svi biti 'spakovani'

Slobodan Vasković šokirao imenima članova narko kartela, tvrdi da će svi biti 'spakovani'
Facebook

Slobodan Vasković novinar i blogger gostovao je večeras na Face televiziji. Tom prilikom iznio je niz šokantnih informacija. On je kazao kako su tri visoka službenika obavještajne službe sastavni dio narko kartela.

"Većina političara u BiH će biti osumnjičeni i optuženi vrlo brzo. Pravosudne institucije će imati posla narednih deset godina samo na osnovu onoga što je otkriveno u Sky aplikaciji. Dodik je poručnik, a rekao je. Kodno ime general se odnosi na ministra policije Sinišu Kostreševića, ali on nije na čelu narko kartela. 

Oni su omogućavali slobodan protok narkotika. On je imao direktan kontakt sa ubojicama. Nitko, koga sam objavio nije me demantirao. Dio njih misli da će se izvući, ja mislim da se nitko neće izvući i svi će biti spakovani. Ako se izvuku onda su čarobnjaci. Tri visoka službenika obavještajne službe su sastavni dio narko kartela. To su Muriz Druškić, on je član komisije Vijeća ministara, Sandro Kočić, Siniša Raketa, Osmicin savjetnik oni pripadaju grupi Bojana Cvijetića koja je nedavno uhapšena u Gradišci. Cvijetić je bio savjetnik Dragana Mektića", rekao je Slobodan Vasković večeras na Face televiziji.

Sadržaj se učitava...

Tko je Muriz Druškić?

Od sredine 2017. godine Druškić se postavlja za šefa odjela za organizirani kriminal OSA-e BiH. Prije toga Druškić je bio šef za sigurnosne provjere. Njega je u Komisiju za sigurnosne provjere dva puta predložio upravo Osman Mehmedagić kojem je bio jedan od prvih suradnika, piše portal Pressmedia.

"Nemam informaciju da je i Mektić upleten. Svi su oni zajedno i kod njih nema nacionalnih podjela. Nacionalne podjele su predviđene za narod kako narod ne bi vidio čime se oni bave! Nisu oni političari, oni su kumovi. Lukač uhićuje ljude po nalogu Tužiteljstva", rekao je Vasković na Face televiziji.