VASKOVIĆ "Velika je šutnja oko ubojstva u Ljubuškom, politika je poklopila istragu"

VASKOVIĆ "Velika je šutnja oko ubojstva u Ljubuškom, politika je poklopila istragu"
Screenshot

U Centralnom dnevniku FACE TV-a kod Senada Hadžifejzovića gostovao je istraživački novinar i blogger Slobodan Vasković. On je u emisiji govorio o narko kartelu u BiH, kriminalu u pravosuđu, ali i ubojstvima. Između ostalog Vasković je govorio i o ubojstvu kod Ljubuškog gdje je ovo ljeto ubijen Toni Brkić.

"Moram navesti jedan slučaj koji se dogodio 9. kolovoza, nažalost tragičan slučaj. Ubijen je Toni Brkić u sačekuši kod Ljubuškog, u jednom zavučenom selu otkuda je on rodom. Imali smo vijesti o tome koje su bile svega dva dana maksimalno, kako u hrvatski medijima, tako i u našim. On je bio kralj krivotvorenog Marlbora i držao je 80 posto cijelog prometa, s tim krivotvorenim cigaretama, na teritoriji BiH, Srbije i Crne Gore. Mi nemamo nikakve istrage oko likvidacije jednog takvog moćnog čovjeka", ustvrdio je Vasković.

On je dodao kako je politika 'poklopila istragu'.

"Bio sve, samo nije bio 'mala maca'. On je jedno od najvećih imena iz krim. miljea koje je likvidirano. Imao je izvrsne odnose sa svim političarima u regiji. Godinu dana se krio u svom selu i na kraju su ga našli. Radi se o čovjeku s vrha ljestvice krim. miljea, ali je tišina. Kako je moguće da je tolika tišina? On je bio dobar sa svima i to je poklopila politika, jer im nije interes da se priča o tome", rekao je poznati novinar.

Sadržaj se učitava...