SKRIVAO SE U HERCEGOVINI Djelatnici SIPA-e uhitili 28-godišnjaka zbog teškog ubojstva

SIPA ulaz zgrada
Ilustrativna fotografija/Hercegovina.info

Danas je u Trebinju uhićen 28-godišnji državljanin Republike Srbije osumnjičen za teško ubojstvo.

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) zajedno s policijskim službenicima Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srpske su danas, 26. 05. 2023. godine na području Trebinja lišili slobode osobu Igora Avramovića, rođenog 19. 09. 1995. godine, u Priboju, Republika Srbija, koji se tereti za teško ubojstvo u Priboju.

Na osnovu operativnih saznanja policijski službenici SIPA-e i MUP-a Republike Srpske, locirali su navedenu osobu na području Trebinja, nakon čega je lišen slobode, priopćeno je iz SIPA-e.

Za navedenom osobom je NCB Interpol Beograd raspisao međunarodnu crvenu Interpolovu potjernicu jer se sumnjiči da je dana 21. 05. 2023. godine u Priboju u Republici Srbiji izvršio kazneno djelo teško ubojstvo propisano Kaznenim zakonom Republike Srbije koje se na području Bosne i Hercegovine skrivalo od kaznenog gonjenja.

Osoba je lišena slobode u suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova Republike Srbije, Obavještajno sigurnosnom agencijom Bosne i Hercegovine i Ministarstvom unutarnjih poslova Sarajevske županije.