PODIVLJAO Prvo je psovao, a onda je ozlijedio tri policajca i uništavao inventar u postaji

Stop palica policija
Ilustracija

Policija u Gradišci uhitila je muškarca iz tog grada čiji su inicijali M. P., koji je vrijeđao policajce i pružao otpor prilikom uhićenja kao i u prostorijama Policijske uprave Gradiška, pri čemu su tri policajca ozlijeđena, kao i osumnjičeni.

Iz Policijske uprave Gradiška priopćeno je da su pripadnici Policijske postaje za sigurnost prometa sinoć u 23:10 sati u ulici Svetozara Markovića kontrolirali automobil marke Tiguan i da je suvozač M. P. izašao iz vozila i vrijeđao policijske službenike, te se oglušio o naređenje policije da prestane.

"Tijekom uhićenja navedena osoba je pružala otpor i nanijela jednom policajcu tjelesne ozljede. M. P. nastavio je sa vrijeđanjem policijskih službenika i u prostorijama Policijske uprave Gradiška, kao i sa pružanjem aktivnog otpora, te je tom prilikom zadobio tjelesne ozljede kao i još dvojica policijskih službenika, a zatim je upotrebom fizičke snage oštetio inventar u prostorijama za smještaj uhićenih osoba", navodi se u priopćenju.

O svemu je obaviješten dežurni tužitelj Okružnog tužiteljstva Banja Luka koji je naredio da nakon dokumentiranja i kompletiranja predmeta protiv M. P. bude podnesen izvještaj za počinjena kaznena djela 'Napad na službenu osobu u vršenju službene dužnosti' i 'Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari', prenose 'Nezavisne novine'.