OPET BUGOJNO Na ulazu u grad kamenovan autobus hrvatskog autoprijevoznika

OPET BUGOJNO Na ulazu u grad kamenovan autobus hrvatskog autoprijevoznika
hercegovina.info

Autobus privatnog poduzeća "Brajko Tours" iz Rame kamenovan je sinoć oko 21 sat na ulazu u Bugojno, potvrdio je vlasnik Željko Brajko za hercegovina.info.

Prema njegovim riječima u autobusu je bilo par putnika i nastupila je prava panika. Upitan tko je kamenovao autobus Brajko kaže da se to ne može znati.

“Mrak je, mjesto nije osvijetljeno. Tko će znati, je li to neka nacionalna osnova ili nešto treće”, ispričao nam je Brajko. Autobus je kamenovan u blizini benzinske postaje Hifa Petrol.

Ističe da je policija zvana, napravljen je očevid, više informacija čeka. Hrvati Bugojna zadnje dane žive u strahu. Prvo je na smrt pretučen bugojanski učitelj Stjepan Kolak, sada je kamenovan i autobus tvrtke koja svakonevno, i bez ikakvih problema, prometuje na relaciji Mostar-Bugojno.

U MUP-u SBŽ potvrdili su kako je u PS Bugojno sinoć oko 21.50 prijavljeno da je u Ulici 307. Motorizovane brigade Bugojno oštećeno staklo autobusa, kažu da je na licu mjesta napravljen očevid, te je istraga u tijeku.

Kada je u pitanju smrt bugojanskog učitelja, glasnogovornik MUP-a SBŽ Hasan Hodžić kaže da su osim policijskih službenika policijske stanice Bugojno, u istragu uključeni pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP-a SBŽ te da se intenzivno radi na rasvjetljavanju navedenog djela u suradnji sa nadležnim Tužiteljstvom. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.