ONO OD NEKI DAN Sin ravnatelja bolnice s Audijem 8 imao prometnu na Žovnici

Prometna nesreća na Žovnici

U prometnoj nesreći koja se 16. studenog dogodila na Žovnici kod Mostara sudjelovao je sin ravnatelja Sveučilišne kliničke bolnice u Mostaru Blago Kvesić, saznaje hercegovina.info.

Kvesić junior je upravljao Audijem 8, a u prometnoj nezgodi su sudjelovala još dva vozila. U policijskom biltenu zabilježeno je da su u prometnoj nesreći koja se dogodila 16. studenog sudjelovala vozila Hyundai, Audi i Peugeot, kojima su upravljali I. B. (1969.), B. K. (1988.) i K. B. (1970.).

Prometna nesreća se prema riječima glasnogovornika MUP-a HNŽ Ljudevita Marića dogodila oko 15.40 sati, na vozilima je nastala manja materijalna šteta, a ozlijeđenih nema. Zapravo je čudno da ozlijeđenih nema, budući da je jedno vozilo izvrnuto na krov.

Audi 8 jedan je u nizu automobile voznog parka Ante Kvesića, koji još ima i Mercedes G, i Audija Q7, a koji je i sam imao prometne nesreće, koje gle čuda nisu izlazile u javnost.

Naime, ravnatelj SKB-a Mostar Ante Kvesić imao je sredinom veljače u Pologu, u blizinu kultnog stranačkog restoranskog okupljališta prometnu nezgodu. Razbio je upravo Mercedesa G, jedan od automobila iz milijunskog voznog parka. 

Mladi Blago u očevom je biznisu s lijekovima, ima tvornicu u Mamićima, a jedan od njegovih lijekova se sasvim slučajno našao na listi lijekova u HNŽ-u.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.