ZAŠTO BI MNOGI ŽELJELI DA IH KVESIĆ ZVEKNE Je li ravnatelj naletio na odron, ili...?

prometna, Ante Kvesić, vijesti

Ravnatelj SKB-a Mostar Ante Kvesić imao je sredinom veljače u Pologu, u blizinu kultnog stranačkog restoranskog okupljališta prometnu nezgodu. Razbio je Mercedesa G, jedan od automobila iz milijunskog voznog parka, saznaje Hercegovina.info. Po našem izvoru prometna nezgoda se dogodila 16. veljače u Pologu. 

"Evidentirana je prometna u kojoj je sudjelovao A.K., nije bilo povrijeđenih, manja materijalna šteta", potvrdio je našem portalu glasnogovornik MUP-a HNŽ Ljudevit Marić, dodavši da je u policijskom biltenu kao uzrok ove prometne nesreće naveden odron. 

Međutim, prema saznanjima našeg portala u Širokom Brijegu je već danima ova prometna nezgoda tema brojnih šala, te se mladići dogovaraju da izlete pred Kvesića navečer kod Cige.

Naime, kako tvrdi naš izvor u prometnoj nezgodi s Kvesićem sudjelovalo je još jedno vozilo koje je išlo iz pravca Mostara, a pred koje je veseli ravnatelj izletio, te se s mladićem dogovorio da se riješi bez policije, a da mladić ode po vozilo do 15 tisuća maraka u širokobriješku auto kuću kod njegova prijatelja.

Tako je i bilo. Mladić je dobio vrijednije vozilo, a ravnatelj nije morao na nikakve testove koje obični narod prolazi. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.