ZAŠTO BI MNOGI ŽELJELI DA IH KVESIĆ ZVEKNE Je li ravnatelj naletio na odron, ili...?

ZAŠTO BI MNOGI ŽELJELI DA IH KVESIĆ ZVEKNE Je li ravnatelj naletio na odron, ili...?

Ravnatelj SKB-a Mostar Ante Kvesić imao je sredinom veljače u Pologu, u blizinu kultnog stranačkog restoranskog okupljališta prometnu nezgodu. Razbio je Mercedesa G, jedan od automobila iz milijunskog voznog parka, saznaje Hercegovina.info. Po našem izvoru prometna nezgoda se dogodila 16. veljače u Pologu. 

"Evidentirana je prometna u kojoj je sudjelovao A.K., nije bilo povrijeđenih, manja materijalna šteta", potvrdio je našem portalu glasnogovornik MUP-a HNŽ Ljudevit Marić, dodavši da je u policijskom biltenu kao uzrok ove prometne nesreće naveden odron. 

Međutim, prema saznanjima našeg portala u Širokom Brijegu je već danima ova prometna nezgoda tema brojnih šala, te se mladići dogovaraju da izlete pred Kvesića navečer kod Cige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, kako tvrdi naš izvor u prometnoj nezgodi s Kvesićem sudjelovalo je još jedno vozilo koje je išlo iz pravca Mostara, a pred koje je veseli ravnatelj izletio, te se s mladićem dogovorio da se riješi bez policije, a da mladić ode po vozilo do 15 tisuća maraka u širokobriješku auto kuću kod njegova prijatelja.

Tako je i bilo. Mladić je dobio vrijednije vozilo, a ravnatelj nije morao na nikakve testove koje obični narod prolazi. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.