VIDEO  ON IMA HELIKOPTER Dodik: "Ako je gorivo toliki udar, onda se ugasi automobil pa se ne vozi koliko se vozilo"

Milorad Dodik političar iz RS-a, vijesti
Screenshot

Član Predsjedništva BiH i lider SNSD-a gostovao je u emisiji Telering, između ostalog, Dodik je komentirao i poskupljenje goriva te najavu ukidanja akciza na isto.

"Idemo s tim da se uvede nulta stopa za životne namirnice i da se mjesečno, dok za tim postoji potreba, ukine akciza na gorivo. Nisam ja jedini koji ovdje imam oči, ali ja vidim da je veća gužva i svi su automobilima, nitko svoj nije zaustavio zato što je cijena povećana s 2,30 ili 2,40 na 3,05 ili 3,20. Svi voze automobile i svi se zadnji toga njih odriču. Ako je to tolik udar onda se prvo ugasi motor, pa se ne vozi onoliko koliko se vozilo. Naše gorivo je i dalje jeftinije nego u Hrvatskoj i Srbiji. Ako mi skinemo cijenu, povući će nam svu naftu i nafte derivate. Velikom smo mukom u dogovoru s ruskom kompanijom tražili da imamo određene zalihe. Moramo se odnositi vrlo odgovorno prema ovome", kazao je.

Sadržaj se učitava...

"Trebamo svi malo više ugasiti automobile i malo stati. Izađite u Banja Luku pa vidite tko se vozi gradskim prijevozom i ima li ljudi. Vrlo malo. Kad sam išao u srednju školu morao sam propustiti lokal, kako smo ih zvali, jer ima previše ljudi. Sada u oba smjera Banje Luke, četiri trake su prepune. Ne tvrdim da to ne treba, ali nemojte jadikovati. Naša priča je da osiguramo dovoljno nafte i naftnih derivata i to radimo", zaključio je Dodik.

Reče tako odnarođeni politički tajkun koji na rođendane u Mostar stiže helikopterom.