FOTO  Oldtimer vozila prodefilirala Mostarom

Skup oldtimer vozila
Hercegovina.info

U Mostaru se tijekom subote održalo lijepo zbivanje, a riječ je o skupu ljubitelja oldtimer vozila. Okupljanje je bilo iza gradske vijećnice, a potom su sudionici napravili krug po gradu, zatim slijedi obilazak Blagaja, vinarije, te druženje u restoranu 'Kogo' kod carinskog terminala.

"Odaziv na ovu manifestaciju u Mostaru, s obzirom na situaciju koja je zadesila svijet, je jako dobar. Oko 40 oldtimera je prisutno u našem gradu, na ovoj manifestaciji, te je za sada ovo jedini skup ove vrste u BiH. Sudionici su na mostarski skup oldtimera došli iz BiH, Hrvatske i Srbije.

Da nije ove situacije sa virosom, sigurno bi bio veći odaziv vlasnika odltimera, jer smo prošle godine prešli oko 6500 km obilazeći zemlje na Balkanu kako bi promovirali naš skup, ali i ostalu turističku ponudu Mostara. Željeli smo okupiti do sada rekordan broj sudionika na ovom skupu, jer obilježavamo 10 godina postojanja oldtimer kluba u Mostaru, ali nas je pandemija omela.

U 150 zemalja svijeta poznaju Oldtimer klub 'Mostar', ali nas u našem gradu ne poznaju, pa stoga i nemamo sponzora, nego sve radimo iz ljubavi prema limenim ljubimcima na četiri kotača", kazao je medijima predsjednik Oldtimer kluba 'Mostar Zdravko Vidović.

Lijep događaj za Mostar koji treba svakako posjetiti, pa ako ništa drugo onda radi selfi fotografije sa živopisnim vozilima u pozadini, te makar i na taj način podržati ovakve događaje. Redakcija portala Hercegovina.info upućuje čestitke povodom obljetnice kluba.