NE MOGU STIĆI NAPRIPRAVITI KEKSA "Ovakav uspjeh i euforiju nismo očekivali"

Lasta Čapljina  , Čapljina – Lasta
Lasta Čapljina

Mnogi Hercegovci ovih dana su u potrazi na novim Lastinim proizvodima, a mnogi se žale da ih ne mogu pronaći, jer doslovce nestaju s polica. Nakon Violete, upravo ova priča će izgleda biti još jedna priča o uspjehu Petra Ćorluke.

"Ovih dana Odjel prodaje u Violeti ima pune ruke posla-telefoni ne prestaju zvoniti jer kupci žele nove Lasta proizvode koji su na policama trgovina od sredine veljače. Nastala je prava pomama za dugo iščekivanim slatkim proizvodima iz Laste koje potrošači rado prihvaćaju i kupuju. S polica trgovina najprije nestaju štrudle od smokve. Ovaj kultni proizvod je u samo nekoliko dana bio rasprodan i jedva dočekan, što ne čudi jer su generacije odrastale na njemu. Prema istraživanjima koje je prethodilo proizvodnji i prodaji, znali smo da će ovaj proizvod imati značajno učešće u prodaji, ali ovakav uspjeh i ovakvu euforiju od strane potrošača nismo očekivali. Vjerujemo u našu poslovnu strategiju kao i u uspjeh Laste, ali moramo priznati da smo i mi ostali iznenađeni ovakvim odazivom", potvrdili su nam suradnici Petra Ćorluke. 

"Paralelno situaciji u prodaji, proizvodnja traži načine kako nabaviti sirovine i proizvesti dovoljnu količinu keksa tako da tim odgovoran za Lastu unutar grupacije Violeta ovih dana ima „slatke brige“. Ovakve reakcije s tržišta su dokaz da je Lasta pravo nacionalno blago BiH", zaključili su. 

Posrnulu čapljinsku tvornicu preuzeo je vlasnik grudkse Violete Petar Ćorluka. Mjesecima se radilo na modernizaciji i brendiranju proizvodnje, upošljavanju novih radnika. Lasta se vraća, čini se jača nego ikad. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.