NAZAD VIŠE NEMA Godina od koje očekujemo svaki mogući napredak - više plaće, manje cijene, ubrzan korak ka EU

Hercegovina.info čestitka

Korak smo do 2023. – godine koja će, nadamo se, svima nama biti bolja od prethodne. Dobili smo, premda nezasluženo status kandidata EU, čime se kormilo ove zemlje konačno usmjerilo kamo treba. 

Ostaje nadati se da će izabrana posada znati ploviti u postavljenom smjeru, te se osim sobom, baviti niskim plaćama, a previsokim cijenama. 
Želimo svima Vama i vašim obiteljima privatni i poslovni rast. 

Na portalu Hercegovina.info čitatelji su bili i ostali najveća snaga i svakim danom ima vas sve više. Kažete da smo ‘svjetlo, jedini koji možemo, jedini kojima vjerujete’. Lijep je to poticaj, ali i velika odgovornost i očekivanje. Iskreno se nadamo da ćemo to povjerenje opravdati i u vremenu koje dolazi. 
Ovom prigodom se zahvaljujemo upravo Vama.

Pisali ste nam, slali materijale, videa, fotografije, javljali o svojim tegobama, kriminalu, imali povjerenja u nas. Rasli smo s vama, gledali odgovarati na svaki poziv i poruku, objaviti svaku vrijednu temu, pomoći. Pisali smo priče koje drugi nisu htjeli ili smjeli, uvijek u službi istine. Pišite nam i zovite nas i u 2023. Mi smo tu zbog Vas! Neka vam godina koja dolazi bude mirna i blagoslovljena i najsretnija do sada. 

Osim 700 tisuća jedinstvenih korisnika, velike brojke koju je ostvarila grupa običnih ljudi možemo se pohvaliti i pozitivnim društvenim utjecajem. Nakon naših članaka pokreću se istrage, a očekujemo i prve optužnice u prvim mjesecima nove godine. Stvari se mijenjaju, doduše puževim korakom – ali nabolje.  
Cijene nas i kolege. Redakcije iz cijele regije traže naše materijale, ili pak izjave i mišljenja, prenose naše članke, te je osim u čitateljima naša snaga i u dometu. Prate nas brojne redakcije u zemlji, regiji, svijetu. 

Ostajte s nama, za razliku od naše politike, mi ne obećavamo puno. Jedino da ćemo nastaviti pošteno raditi, a ispostaviti će se da je to dovoljno.