MUP U BRZOJ AKCIJI "Na temelju snimke s portala hercegovina.info pronašli smo nesavjesnog vozača"

Luda vožnja M17

Na našem portalu jučer smo objavili snimku bezobzirne i nesavjesne vožnje u mostarskom naselju Vrapičići koju nam je poslao zabrinuti čitatelj, a pozitivna vijest je stigla jutros iz MUP-a HNŽ koji je potvrdio da su pronašli vozača koji je napravio niz prometnih prekršaja.

Svjesni da će biti komentara kako policija trenira strogoću nad običnim ljudima dok kriminal cvjeta, pozdravljamo javnu i transparentnu akciju za koju se nadamo da neće biti jedina i da će biti opomena svima nama kada sjednemo za volan.

"Temljem videosnimke objavljene na portalu hercegovina.info dana 27. veljače 2024. godine pod nazivom 'LUDA VOŽNJA U MOSTARU - Vozač u naseljenom dijelu preko 'otoka' preticao dva automobila' te na više društvenih mreža u BiH, policijski službenici MUP-a HNŽ - policijske postaje za sigurnost prometa PU Mostar poduzeli su niz mjera i radnji na otkrivanju vozača i vozila.

Operativnim radom te snimkama nadzornih kamera postavljenih na području grada Mostara istog dana oko 13:33 sati vozač i vozilo su pronađeni u blizini tržnog centra Bingo u naselju Sutina. Nakon što su vozaču predočeni svi dokazi kojima su raspolagali policijski službenici, isti je u potpunosti priznao počnjenje prometnih prekršaja i iskazao kajanje zbog svega te je sankcioniran prekršajnim nalogom.

Analizom videosnimke utvrđeno je da je vozač A. Š. (1994.) s vozilom VW Passat dana 27. veljače 2024. godine u ranim jutarnjim satima na dionici magistralne ceste M-17 u naseljenom mjestu Vrapčići upravljao spomenutim vozilom pri tom čineći više prekršaja iz oblasti Zakona o osnovama sigurnosti prometa na cestama u BiH. Temeljem navedenog istom je određena prekršajna sankcija izdavanjem prekršajnog naloga zbog više prekršaja u stjecaju", istaknuli su u MUP-u Hercegovačko-neretvanske županije.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.