VIDEO  Maskiran u kafiću upitao: 'Tko će ubiti Milorada Dodika za milijun eura?'

Milorad Dodik
hercegovina.info

Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP) Republike Srpske aktiviralo je Operativnu grupu za borbu protiv terorizma u vezi sa video-snimkom koji kruži društvenim mrežama, a na kojem maskirana osoba pita: "Tko će ubiti Milorada Dodika za milijun eura?".

"O navedenom snimku je obaviještena i Agencija za istrage i zaštitu (SIPA) BiH koja je nadležna za postupanje, a MUP Srpske prikuplja informacije u vezi sa navedenim videom koje će podijeliti sa nadležnim organima", potvrđeno je Srni u MUP-u Srpske.

Društvenim mrežama kruži video-snimak u kojem se nudi nagrada za ubojstvo srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Gorica Dodik, kćerka Milorada Dodika, objavila je na svom Twitter nalogu snimak muškarca sa fantomkom na licu koji ulazi u kafić i glasno pita: "Tko će ubiti Milorada Dodika za milijun eura?".

"Tko će ubiti Milorada Dodika za milijun eura? Neće nitko", čuje se na snimku, na kojem je muškarac zatim izašao iz objekta. Nije poznato gdje je snimak nastao.

U komentaru na snimak Gorica Dodik je napisala da se ovaj muškarac 'ugledao na Merimu Mulić', koja je 'javno pozivala na ubojstvo i nije krila ni ime ni lik', dok se ovaj kukavički 'sakrio iza maske'.