Komadina pala na komisiji za izbor i imenovanja - HRS I NAŠA STRANKA - nemamo ništa protiv nje, samo protiv njezina nerada

Radmila Komadina
hercegovina.info

Komisija za izbor i imenovanja odbila je danas prijedlog da glavna savjetnica gradonačelnika bude Radmila Komadina, dosadašnja glavna savjetnica gradonačelnika Ljube Bešlića

Za njezino imenovanje bili su predsjednik Komisije Gogo Bošnjak(HDZ BiH), te Adil Šuta(SDA), dok su protiv bili HRS-ov Silvio Bubao, Boška Ćavar ispred Naše stranke i SDP-ov Sanel Žuljević. Bubalo u izjavi za naš portal kaže da protiv Komadine nema ništa osobno, no da se imenovanju usprotivio jer smatra da je svoj posao, zajedno s bivšim gradonačelnikom obavljala loše, a što se vidi na svakom koraku. 

"Klub naše stranke je donio odluku da nećemo podržati njezino imenovanje iz razloga što je bila dio vlasti koja je devastirala ovaj grad", kaže za naš portal i vijećnica Naše stranke Boška Ćavar. Ističe da nema ništa osobno protiv Komadine, a da je odluku da se Komadinu ne podrži motivirao nerad spomenute. 

Sedma točka na sutrašnjoj sjednici je imenovanje Radmile Komadina za glavnu savjetnicu gradonačelnika. Bila je savjetnica i Kordićevu prethodniku, koji je, ruku na srce, grad na Neretvi ostavio u katastrofalnom stanju. Komadina je aktivno doprinosila takvu stanju, te supotpisivala brojne bitne dokumente.