Hvala na povjerenju!

čestitka hercegovina info

Korak smo do 2022., godine u kojoj ćemo se opet usuditi sanjati, maštati, vjerovati u bolje sutra. Dvije teške godine su iza nas, godina straha, pa potom godina mraka.

Imamo se ipak pravo nadati da će naredna godina biti mrvicu svjetlija. Pozvani smo i da pokušavamo svakodnevno upaliti svjetlo, svatko u svome domu, uredu, okruženju.

I na izmaku ove godine moramo iskazati profesionalno zadovoljstvo. Imali smo u prošloj godini 3.5 milijuna jedinstvenih korisnika, prati nas na portalu kontinuiran i stabilan rast, pridonijeli smo brojnim pozitivnim promjenama i procesima i time se ponosimo.

Najsretniji smo jer i dalje vjerujete u nas, pišete nam, šaljete svoja videa i fotografije, dolazite nam u redakciju, sve otvoreniji, hrabriji i spremniji oduprijeti se trulom sustavu koji nas okružuje. Nastojali smo se i odazvati, koliko smo stizali.

Pozivamo Vas da to činite i u narednoj godini, da budete, kao i do sada naši realni urednici i suradnici i kreatori naših sadržaja. Želimo Vam svima najuspješniju privatnu i poslovnu godinu do sada. Sretno!