HDZ 'KAZNIO' ŠEFICU URBANIZMA BOLJIM POSLOM Kako smo i najavili, Marina Deronjić od jutros u Elektroprivredi HZHB

Marina Deronjić
Ilustracija/hercegovina.info

Sav apsurd politike HDZ-a BiH razvidan je i kroz transfer Marine Deronjić, dojučerašnje načelnice Odjela za urbanizam i građenje u Gradu Mostaru u Elektroprivredu HZHB. Deronjić je s mjesta šefice urbanizma "kažnjena" novim i boljim poslom u stranačkom poduzeću za uhljebljivanje, a danas joj je bio prvi radni dan, netom nakon što je jučer obznanjeno da je u BiH ostalo samo 350 tisuća katolika. 

Marinu Deronjić u Elektroprivredu HZ HB zaposlio je Željko Komšić, a glavni je krivac što je ona dobila posao, a ne netko od preko tri tisuće visokoobrazovanih na Službi za zapošljavanje HNŽ-a izborni zakon. 

"Nakon provedene natječajne procedure Marina Deronjić je jutros počela raditi u Elektroprivredi HZ HB", potvrdila je za Hercegovina.info glasnogovornica Elektroprivrede Marija Buntić. 

Hoće reći iz EP da je ovaj kadar bio nužan za funkcioniranje Elektroprivrede.

U Gradskoj upravi Mostara već odavno očekuju ovaj slavodobitni dan. Danas i od njih saznajemo da Marina Deronjić više nije njihov zaposlenik. Otvara im se sada prostor da stvari u urbanizmu poslože.

Nažalost, stvari su posložene na način da je bivši gradonačelnik preminuo, šef Službe za građevinske Zdravko Čuljak se umirovio, a Deronjićka "kažnjena" poslom daleko boljim i plaćenijim, umjesto da svi odgovaraju za učinjenu štetu. 

Za sve je naravno kriv izborni zakon, i Željko Komšić.

Već davno smo najavili da je na pomolu ovaj transfer, no tada nam je iz EP kazano da je kadrovska politika njihova stvar, dok je Deronjić o novom poslu kazala "O tom, po tom".  

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.