GILJA PRIJAVLJEN Institucija ombudsmena zaprimila našu žalbu zbog prisilne marke

Marinko Gilja Elektroprivreda HZ HB ombudsmen
Hercegovina.info

Zbog prisilne naplate jedne konvertibilne marke odbijene djelatnicima Elektroprivrede HZ HB, bez obzira kada su počeli raditi, kojoj političkoj stranci pripadaju, te prethodnog upita žele li izdvojiti jednu konvertibilnu marku portal Hercegovina.info tijekom jučerašnjeg dana je direktora Marinka Gilju prijavio Instituciji ombudsmena u BiH, koji je potvrdio da su zaprimili našu žalbu.   

Naime, djelatnicima Elektroprivrede HZ HB je na mjernom mjestu koje su prijavili odbijena marka za Televiziju Herceg – Bosne. Prethodno se o tome nisu izjašnjavali, niti ih je pitano mišljenje, a marka im je ‘natovarena’ samo zbog činjenice da rade u Elektroprivredi HZ HB. Ostavljena im je tek neugodna opcija. Ukoliko se protive odbitku marke, dužni su pisati direktoru Marinku Gilji da ne gledaju TV Herceg-Bosne, ne daju marku i sl, te se tako izložiti eventualnim pritiscima.

Iz svih tih razloga i sjevernokorejskih modela koji se primjenjuju u stranački privatiziranim, a javnim, dakle našim poduzećima o svemu smo izvjestili ombudsmene.