ELEKTROPRIVREDA HZHB Nijednom korisniku nije isključena struja

ELEKTROPRIVREDA HZHB Nijednom korisniku nije isključena struja
hercegovina.info

Elektroprivreda HZHB tijekom epidemije niti jednog korisnika nije isključila, kućanstvima uopće nije slala opomene zbog neplaćanja računa, a opomene su krenule samo za dug nastao prije epidemije - gospodarstvenicima, potvrdila je za hercegovina.info Marija Buntić, rukovoditelj sektora korporativnih komunikacija u tom poduzeću.

Gospodarstvenici koji nisu radili i nemaju dug, a i za stari dug se moguće dogovoriti i postići sporazum za plaćanje, tvrdi ona.

“Sa svakim kupcem se dogovaramo, i cilj nam je svima izaći maksimalno u susret. Razumijemo situaciju kojom smo i mi sami pogođeni, kao i svi ostali i svaki gospodarstvenik može doći na dogovor i sporazumiti plaćanje kako može”, pojasnila je Buntić.

Buntić kaže da su ponosni što za vrijeme epidemije nije bilo problema s opskrbom električne energije, i sretni što među više od 2000 radnika nema pozitivnih na koronavirus.

Za razliku od Elektroprivrede, Eronet je i privatnim korisnicima poslao opomene za prve mjesece ove godine, također za dug nastao prije epidemije. Iz tog poduzeća su za naš portal izjavili sa se sukladno popuštanju mjera i oni u svibnju vraćaju redovitim aktivnostima i procesima.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.