DRŽAVI RADE ŠTO ŽELE Mještani nam javljaju da su radnici za vikend opet bili na bespravnoj kući

Vrapčići objekt
hercegovina.info

Susjedi nam javljaju da su za vikend radnici opet bili na bespravnoj kući u Vrapčićima, koju bez ijedne dozvole gradi mostarski ugostitelj Esmir Živojević.

"Rašalovali su ploču i otišli", kaže nam jedna od susjeda. Postupajući inspektor nam je prije par dana izjavio da su radovi ovdje stali, a da su alarmirali i policiju.

„Bio sam na licu mjestu, nije bio nitko. Konstatirao sam što je i moj kolega ranije ustanovio. Ja ću podnijeti prekršajni nalog, rješenje o uklanjanju, sve što trebam. Uglavnom radi se na tom predmetu, da to stane“, kazao je inspektor Marin Musa dodavši da je kolega koji ga je mijenjao za vrijeme godišnjeg podnio prijavu prema MUP-u HNŽ da se poduzmu mjere što se tiče kaznenog djela povrede pečata, pa čekaju i njihov odgovor, da se oni očituju na ovo što je traka skinuta, pa nastavljeni radovi.

Investitor na objektu je Esmir Živojević, vlasnik više ugostiteljskih objekata u Mostaru, koji je našim novinarima uporno tvrdio da on nije taj, no ispekcija je na terenu konstatirala da jeste. Isti je vlasnik Hotela Hercegovina i Pasha.

Podsjetimo, na državnom zemljištu u Vrapčićima niče bespravni objekt. Susjedi se bune, inspekcija ga je više puta zapčatila, no radnici skinu pečat i nastavljaju s radom.