Dodikova kćerka klela Vaskovića i Radovića, on joj pak tati prizivlje zemaljske kazne - koje stižu

Gorica Dodik, Milan radović

Gorica Dodik se u seriji tweetova prijetnjama obrušila na novinara i blogera Slobodana Vaskovića a spomenula je i Milana Radovića iz SDS-a. "Da ne zaboravim dodati, istu kaznu od Boga želim i glavnom financijeru ovih bolesnih tekstova Milanu Radovicu koji ga tetoši po svojim kućama u Opatiji i stanovima u Beogradu. Milane, nadam se da imas bar zrno srama jer imaš i ti djecu" napisala je ona na Twitteru, prenosi Buka. 

Odgovorio joj je Radović:  

"Jasno mi je da svojim medijskim naporima želite pomoći svom ocu. Nakon dugogodišnjeg nesavjesnog ponašanja i krajnje neodgovornog političkog djelovanja, očekivano je da je broj njegovih neprijatelja postao izuzetno veliki. Razumijem da Vam zbog toga nije prijatno i siguran sam da bismo svi imali pomiješana osjećanja na Vašem mjestu.

Otkako sam se uključio u političku borbu u Republici Srpskoj, ni jednim svojim postupkom nisam odstupio od vlastitog uvjerenja da politiku moramo vratiti u okvir „fer-pleja“. Na isti način prosmatram svaki drugi oblik djelovanja, uključujući i poslovni, a to je nešto po čemu me ljudi prepoznaju i što smatram vrlo važnim i osobno vrijednim.

Sada kada sam to naglasio, nadam se da Vam je jasno da je ovo kurtoazni odgovor. Vi niste moj sugovornik i nemam namjeru da započinjem bilo kakvu raspravu s Vama. Jedini odgovor na optužbe koje ste iznijeli je da je vaše ponašanje neprikladno i ružno, da njim nanosite dodatnu štetu Vašem ocu, koji je u sve problematičnijoj političkoj situaciji.

Navikao sam na histerične i nekulturne optužbe, kao i na silovite i beščasne uvrede od članova SNSD-a, ali Vaš „tweet“ je najperfidnija poruka koju sam do sada imao priliku proćitati, a da je upućena meni. Žao mi je što ste se odlučili na takav put.

Perfidno manipulirajući i optužujući me da stojim iza napada na vašu obitelj, vi spominjete moju djecu i stavljate metu na moju obitelj. To je, gospođo Gorice, maliciozno, ispod svake razone i daleko više govori o vama nego što mislite – ne samo o pristojnosti i odgoju, nego i o vašim namjerama.
Što se tiče ostalih želja, ja ne priželjkujem nikome kaznu od Boga, ali biti ću sasvim zadovoljan onom koja će stići od sustava i zakona. Možda takva kazna nije kreativna kao Božija, ali je također opasna, osobito po miran san i raspoloženje onih koje sigurno čeka", kaže se u odgovoru Milana Radovića.