DODIK KOJI U RUSIJI IMA I NEKRETNINE “Putin je jedan od najpragmatičnijih i najdobronamjernijih ljudi”

Sajam gospodarstva u Mostaru Čović i Dodik
Hercegovina.info

“Mi nećemo uvesti sankcije ni pod kakvim okolnostima, i mi to jasno govorimo. Ja ne mogu pobjeći od toga da smo s Rusijom imali dobru suradnju. S Putinom sam se sreo niz puta I mogu reći da je on tip koji je za mene jedan od najpragmatičnijih i najdobronamjernijih u svim razgovorima. Nikada nisam dobio nijedan zahtjev iz Rusije, ništa nisam dobio da moram. Ništa. A ovamo vam donesu donaciju od 20 tisuća i odmah morate sve”, kazao je srpski član Predsjedništva Milorad Dodik na tribini “Rat u Ukrajini – što znači srpska neutralnost”. Kazao je da bih dobiva plin po privilegiranim uvjetima, a Sarajevo koristi 95 posto tog plina, i upitao što će biti sutra kada Rusija stavi BiH na listu nedobronamjernih zemalja. U više navrata je ponovio da nikada neće biti uvedene sankcije Rusiji. 

Sadržaj se učitava...

“Ja ne mogu i neću, bez obzira što mi mnogi govore da o tome ne govorim javno, odreći se te dobre suradnje s Rusima ni u ovom trenutku”, kazao je uz ostalo Dodik. Zanimljivo je da mediji u RS-u ovaj dio izjave ne prenose, a zapravo donose sve ostalo što je rekao. 

Treba kazati da su mediji već prenosili izjavu dugogodišnjeg novinara Glasa Amerike Ivice Puljića, koji je izjavio da mu je u ruskom veleposlanstvu pri UN-u kazano da Dodik ima imovinu u St. Petersburgu, dok je srpska oporba uživo izvještavala ispred zgrade u Moskvi, u kojoj po njihovim tvrdnjama stan ima Dodikov nezaposleni sin.



Sadržaj se učitava...

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.