VIDEO  Čitatelj tvrdi: Sutkinja mi je dovezla trulo voće, povrće i stare račune u dvorište i otišla

Šemsa Jogunović, sud mostar, Mostar, Smeće, vijesti

Čitatelj portal Hercegovina.info iz Kočina poslao je našem portalu video uradak na kojem je razvidno da ženska osoba u plavom automobilu njegovo dvorište dovozi vrećice sa smećem, te se udaljava kao da ih je bacila u kontejner. 

"To je ispred moje tvrtke za autoservis i restauraciju vozila, ujedno je to i ispred moje obiteljske kuće gdje se nalazi garaža. Policiju sam obavijestio i izašli su na teren, napravili zapisnik i nakon toga nije bilo nikakvog kontakta", priča ogorčeni čitatelj koji se pita kako je moguće da ovo urade osobe koje ipak imaju neki ugled u našem društvu.

Tvrdi da se radi o sutkinji Šemsi Jogunović koja se zaputila baš u njegovo dvorište da baci smeće. 

"Znači to nije negdje usput, baš se treba zaputiti da bi se tu izbacilo smeće. Molio bih vas da se ovo javno objavi. U tom istom smeću nađem trulo voće i povrće i drugo smeće, među njim i neke izvode i račune na njezino ime i prezime", priča naš sugovornik dodavši da je o istome obavijestio policiju na Buni, koja je izašla na lice mjesta i sačinila zapisnik.

Sadržaj se učitava...

Kaže da dotičnu gospođu nikad nije vidio u životu. Prozvana sutkinja se na telefon na poslu ne javlja, premda smo je opetovano pozivali. S Općinskog suda, između ostalog, kažu da nije njihova obaveza da komentiraju privatni život sudaca i zaposlenika suda.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.