Bh konzorcij dao najnižu ponudu za izgradnju poddionice Bijača - Kravice

auto cesta, Posavina, stanje na cestama, stanje na cestama, stanje na cestama, stanje na cestama, auto cesta, veresija, stanje na cestama, autocesta, konzorcij, autocesta, izgradnja, Bosna, autocesta, Hercegovina, autocesta, petlja, Mostar, autocesta, Ljubuški, autocesta, Koridor Vc, putovanje, Slavonija, BIH, more, koridor 5c, autocesta, zvirići, Bijača, vozačke dozvole, BIH, Njemačka, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na cestama, stanje na putevima, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, autocesta, autocesta A1, autocesta 5c, stanje na prometnicama, stanje na cestama, stanje na putevima, AMS BIH, stanje na putevima, stanje na prometnicama, stanje na cestama, AMS BIH, stanje na prometnicama,
U skladu s konačnim evaluacijskim izvještajem, prekvalifikacijske uvjete je u potpunosti zadovoljilo osam kompanija ili konzorcija, koji su od 10. ožujka ove godine mogli preuzeti tendersku dokumentaciju za izradu financijske ponude.

Do isteka konačnog roka za izradu i dostavu financijskih ponuda (10. svibnja ove godine do 14 sati) pristiglo je ukupno šest ponuda. Najnižu ponudu u iznosu 23.449.477 eura, dostavio je bh. konzorcij koji čine Euroasfalt, GP ŽGP i Hidrogradnja.

Konzorcij GP Put Sarajevo-Vijadukt Hrvatska dostavio je ponudu u vrijednosti 25.754.591 eura, a konzorcij CEA Italija, Grazzini Italija i Zagorje Tehnobeton Hrvatska ponudu od 25.922.686 eura.

Prema propisanoj proceduri, nakon otvaranja ponuda pristupit će se njihovoj provjeri te donijeti konačna odluka o dodjeli posla, odnosno potpisivanju ugovora s najpovoljnijim ponuđačem.

Među ponuđačima, koji su u potpunosti zadovoljili pretkvalifikacione uvjete bile su i kompanije / konzorciji iz Austrije, Grčke, Italije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. U propisanom roku financijske ponude nisu dostavili austrijski Swietelsky Baugesellschaft i grčki JP & AVAX.

fena