APEL JEDNE MAME Nepoznati ljudi hodaju Hercegovinom i traže novac na ime mog bolesnog djeteta

Prevarantica

Novinarima portala Hercegovina.info obratila se zabrinuta mama iz Međugorja, gospođa Ana Čilić je majka bolesnog djeteta koje je trenutno na liječenju u Zagrebu, a do nje su došle informacija kako nepoznate osobe obilaze Hercegovinu i na ime njezinog djeteta traže novac.

Pismo mame Ane prenosimo u cijelosti:

Pozdrav svima. Kao majka djeteta koje je bolesno i čije je zdravstveno stanje upitno, iz dana u dan se moze pogoršati, a ako Bog da i poboljšati.

Ne želim da moje djete, ja i moja obitelj prolazimo dodatne stresove i u nastavku vam pišem o čemu se radi. Objavljujem sliku jedne od osoba koje se predstavljaju članovima obitelji i dolaze na vrata tražeći pomoć za liječenje mog djeteta odnosno na ime Lana.

Molim vas ne nasjedajte na ovakve stvari, podijelite i širite dalje da su se na području Hercegovine čak i Bosne pojavile osobe koje hodaju i traže novac, iskorištavaju dobrotu ljudi.

Ove osobe prate grupe kao što su "Mame hercegovine" itd.. da ne nabrajam i organizirano rade ovakve stvari. Molim vas prijavite bilo tko da vam dođe i traži ovakvo što, mislim da nije u redu da se iskorištava bilo čije zdravstveno stanje, a pogotovo djece za ovakvo zlo.

Moje dijete se nalazi u Zagrebu zajedno sa mnom i mojom obitelji i za sada je stabilno, nije organizirano nikakvo skupljanje novca za nju. Hvala vam svima koji ste se javili i dali mi ovu horor informaciju. Molim vas ako imate bilo kakvu informaciju da mi se javite privatno.

Ana Čilić podijelila je s nama i fotografije osoba koje zloupotrebljavaju identitet i zdravstveno stanje njezinog djeteta.

Prevarantica

Ukoliko navedene osobe poznajete ili su se i vama obratili za novčanu pomoć, preporuka je da javite mami Ani putem facebooka ili da se obratite izravno policiji, kako zbog ovakvih prevaranata ne bi došlo do potpunog nepovjerenja i zaustavljanja pomoći osobama, posebno djeci kojoj je pomoć zaista potrebna.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.