FOTO  Ženska rukometna reprezentacija BiH u Mostaru

Ženska rukometna reprezentacija BiH u Mostaru
Hercegovina.info

Predstavnici Rukometnog saveza BiH danas su posjetili Sportski savez Grada Mostara (SSGM) povodom priprema ženske rukometne seniorske i juniorske reprezentacije u Mostaru za kvalifikacije za Europsko prvenstvo (EP) u rukometu za žene.

"S obzirom da smo u Mostaru bili i ranije i imali odlične uvjete za rad, nije bilo dileme gdje ćemo uraditi dio priprema za utakmice koje nas očekuju u prvom krugu kvalifikacija za EP. I sada smo zadovoljni uvjetima u dvorani i smještajem, tako da imamo sve preduvjete za kvalitetan rad. Zahvaljujemo se Gradu Mostaru i SSGM-u na podršci u realizaciji priprema kako seniorske tako i ženske juniorske reprezentacije", kazao je član UO RS BiH Zoran Trlin.

Izbornik Rade Rovčanin potvrdio je kako su uvjeti za rad zadovoljavajući te je istaknuo da će im ovaj dio priprema dati jasniju sliku pred sljedeće okupljanje, koje je planirano u svibnju, priopćeno je iz Sportskog saveza Grada Mostara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik mostarskog Saveza Senad Kevelj kazao je kako mu je čast što SSGM, u skladu sa svojim mogućnostima, može podržati najbolje rukometašice Bosne i Hercegovine u njihovim nastojanjima da ostvare što kvalitetniji rezultat, te time promoviraju sport i BiH u svijetu.

"Velika je čast ugostiti nabolje bh. rukometašice, a zadovoljstvo je još veće kada u reprezentaciji imate igračice i trenere koji dolaze upravo iz našeg grada", kazala je generalna tajnica Saveza Mirjana Bošnjak.

Ženska seniorska rukometna reprezentacija BiH u Mostaru će boraviti od 12. do 17. travnja, dok će od srijede, 14. travnja, svoje pripreme u ovom gradu obavljati i juniorska ženska reprezentacija Bosne i Hercegovine.

Osim izbornika i člana UO RSBiH, na današnjem sastanku prisustvovali su i direktor reprezentacije Elmir Grabčanović, trenerica Kornelija Leko, te igračice Nikolina Čutura, Jovana Ilić i Edina Demić, dok su uime Saveza, osim predsjednika i generalne tajnice bili i sportski menadžeri Ivana Mlakić i Igor Melher.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo u grupi je zajedno s Italijom, Grčkom i Latvijom, a turnir se igra od 30. svibnja do 6. lipnja, stoji u priopćenju.