VIDEO  Naše rukometašice su izgubile u Grčkoj, no društvenim mrežama se širi nevjerojatna obrana Anice Gudelj

Anica Gudelj

Rukometašice Bosne i Hercegovine novim porazom 23:27 u Grčkoj izgubile su i teoretske šanse za plasman na Europsko prvenstvo.

Ovaj put su od njih bile bolje rukometašice Grčke koje su kontrolirale cijelu utakmicu, no društvenim mrežama se već dijele isječci još jedne odlične partije golmanice Anice Gudelj koja je briljirala i u prvom susretu protiv Grka 28. veljače.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Igrala se 19. minuta kada je pri rezultatu 6:5 za Grkinje Gudelj obranila zicer iz neposredne blizine, a potom sačuvala još jednom mrežu kada je domaća igračica doslovno imala prazan gol ispred sebe.

Drugi poraz naših rukometašica od Grčke je ujedno i četvrti u grupi budući da su već ranije izgubile od Rumunjske i Hrvatske s kojima će još jednom odmjeriti snage do kraja kvalifikacija.

Osim današnjeg početnog ispitivanja snaga, rezultat je bio u egalu samo na početku utakmice. Na poluvrijeme se otišlo s 3 razlike Grkinja, odnosno 11:8, a najveća prednost domaćeg tima bila je pri rezultatu 20:14.

Kod naše selekcije njefikasnija je bila Armina Isić sa šest postignutih golova, a kod Grkinja je Eleni Ioanna Kerlidi zabila devet golova.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.