RUKOMETNA AKADEMIJA ČAPLJINA Dragi naš Ivane, do novih susreta na nekim novim rukometnim terenima

RUKOMETNA AKADEMIJA ČAPLJINA Dragi naš Ivane, do novih susreta na nekim novim rukometnim terenima
Rukometna Akademija Čapljina

U prometnoj nesreći koja se sinoć dva sata iza ponoći dogodila u mjestu Modrič, između Stoca i Čapljine, smrtno je nastradao Ivan Brkić, rukometaš Rukometne Akademije Čapljina. Mladom rukometašu, pomoć je najprije ukazana u Domu zdravlja Čapljina, a potom i u SKB Mostar, ali nažalost on je od posljedica nesreće preminuo oko 5:30.

Svi u klubu su duboko potreseni ovom vijesti koja ih je rano jutros zatekla, a od svog Ivana oprostili su se na svojoj službenoj Facebook stranici.

Sadržaj se učitava...

"S izrazitom tugom i nevjericom Rukometna akademija Čapljina izražava sućut obitelji tragično preminulog, našeg igrača, prijatelja i velikog čovjeka, Ivana Brkića. Čast je bila poznavati Ivana koji je u našim životima ostavio neizbrisiv trag. Dragi naš Ivane, do novih susreta na nekim novim rukometnim terenima, počivaj u miru. Posljednji ispraćaj obavit će se dana 22.06.2020. u 18 sati na groblju Počitelj Brdo a obitelj prima sućut od 17 sati", stoji u objavi Rukometne Akademije Čapljina.

Na svom profilu od prijatelja s rukometnih parketa oprostili su se i iz HRK Međugorje.

Sadržaj se učitava...

"S izrazitom tugom i nevjericom primili smo vijest o tragičnoj pogibiji igrača Rukometna Akademija Čapljina Ivana Brkića (1992.). Iskrenu sućut upućuje HRK Međugorje obitelji, prijateljima i svima u klubu", stoji na Facebook stranici HRK Međugorje."

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.