ČAPLJINA Iako nema rukometa, oni imaju pune ruke posla

Rukometna Akademija Čapljina
Ilustacija/Hercegovina.info

Koronavirus zaustavio sport diljem svijeta. Mnogi sportaši u cijelom svijetu dane provode u karanteni ili kućnoj izolaciji gdje pokušavaju održati svoju formu. 

No, ima i onih koji su se nesebično stavili na raspolaganje starima, nemoćnima i svima koji su u potrebi. Igrači, treneri i djelatnici Rukometne Akademije Čapljina odlučili su u ovom teškom vremenu pokazati svoje veliko srce i staviti se na raspolaganje svom gradu i svojim sugrađanima. 

"U ovoj izvanrednoj situaciji želimo obavijestiti sve građane Čapljine da se kolektiv RA Čapljina u suradnji s Crvenim Križem Čapljina stavlja na raspolaganje svim starijim i nemoćnim osobama te svima kojima je potrebna pomoć na bilo koji način. Kontaktirajte prvo Crveni Križ Čapljina na broj 036 808 265 i na preporuku Crvenog Križa naši volonteri će izaći na teren", obavijestili su putem svoje službene Facebook stranice iz RA Čapljina.

Darijan Bošković predsjednik kluba za hercegovina.info je kazao.

"Ovo je najmanje što možemo učiniti za svoj grad i svoje ljude. Mi smo još mladi i ipak smo malo zaštićeniji od naših starijih. Mnogima je pomoć potrebna i mi moramo biti vojnici grada u ovim trenutcima. Vodimo se onim stihovima od Miše Kovača; "Zato svakom ruku pruži nikad nikog ne rastuži." Pružamo ruku svim našim sugrađanima i neka nas slobodno kontaktiraju ako im je pomoć potrebna, kazao je Bošković za hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.