FOTO  Krešimir Bandić Keta, Katarina i Caffe bar Dante u četvrtfinalu

Božićni turnir
hercegovina.info

Večeras su u dvorani na Bijelom Brijegu u sklopu Hvidrinog Božićnog turnira odigrane tri utakmice osmine finala.

U prvom susretu večeri Caffe bar Dante iz Gruda svladao je PBR OS BiH nakon boljeg izvođenja penala. Gledali smo jako zanimljivu utakmicu koja je nakon regularnog dijela završila rezultatom 3:3. Strijelci za Gruđane bili su Stipe Mikulić te dva puta Andrija Bošnjak, dok su s druge strane pogađali Srđan Drašković, Miljan Gutić i Nebojša Čorović. Spretniji i sretniji u lutriji penala bili su igrači Caffe bar Dante koji su slavili sa 7:6.

Drugi susret donio nam je zanimljiv sraz između ekipe Krešimir Bandić Keta te Uma Metković Volarević. Slavili su prošlogodišnji finalisti rezultatom 5:3. Strijelci za pobjedničku ekipu bili su; Ivan Peko te po dva puta Vice Božić i Josip Bošković. Za Metkovčane su pogađali; Božo Medić, Marko Puljić i Frane Jurković.

U trećem susretu večeri sastali su se Katarina d.o.o. i MNK Crni put Metković. Utakmica je bila bez pogodaka sve do 24. minute, a nakon toga su igrači Katarine postigli tri pogotka. Dva puta je to učinio Mihovil Džeba te jednom Marko Cvitanović. Dodajmo kako su u ovoj utakmici igrači Crnog puta imali žestoke primjedbe na suđenje.

RASPORED ODIGRAVANJA UTAKMICA

Srijeda,8.12.2021.g – Osnovne škole - Četvrtfinale

18 i 30h - OŠ Ilije Jakovljevića : OŠ Marin Držić
19 i 15h - OŠ A.B.Šimić : OŠ S.S.Kranjčevića