IVANA ROZIĆ Trkačica iz Čitluka nakon nezgode na skijanju vratila se treninzima

Ivana Rozić
Arman Rizvić

Pisali smo već o Ivani Rozić, trkačici na duge dionice koja je u kratkom razdoblju zauzela visoko četvrto mjesto u Ligi Hercegovine. 

Početak ove sezone krenula je s pripremama jako dobro, trenirajući svaki dan uz svog trenera Ivana Dračara. Sve do dana kada je doživjela nesreću na Jahorini, kad je skijala. Bila je van aktivnosti mjesec i pol dana, gdje je dosta toga izgubila. Ivana je prilikom nesreće na Jahorini, ozlijeđenoj od drugog skijaša. Prilikom nesreće ozlijedila koljeno (točnije kolateralne ligamente). Za nju je to bio veliki udarac kao i za njenu karijeru, ali i početak sezone, pa je umjesto utrka i novih rezultata morala boraviti po terapijama i na liječenju.

Ona je se nakon oporavka vratila laganim treninzima,koji su dosta naporni. No nakon svega Ivana je i dalje pozitivna i vedra osoba. Iako je prošla za svoj život dosta ozljeda, nije dala da je išta zaustavi na njenom sportskom putu, a tako ni da izgubi svoj sportski duh. 

"Unatoč svemu što ti život donese i odnese, nikada nemojte gubiti snagu, volju i osmijeh", kazala je Ivana za Hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.