ŽIŽOVIĆ Todoroviću i Filipoviću stavili smo na leđa mali teret prije utakmice ; NALIĆ Nezgodno je biti ovdje, ispričavam se navijačima

Mladen Žižović
sportspor.ba

Odličnom i lepršavom igrom mostarski Zrinjski danas je protutnjao kroz Tuzlu, svladavši momčad Tuzla City rezultatom 0:4. Proradio je dvojac koji u ovoj sezoni nije tresao mrežu - Filipović i Todorović

Vidno zadovoljan nakon susreta bio je trener Plemića Mladen Žižović.

"Bili smo bolji, brži i dominantniji u svakom pogledu. Možemo biti ponosni na našu izvedbu. Čestitam igračima koji su najzaslužniji za ovo što smo vidjeli danas. Bili su predani, odmorni, posvećeni i kada tako radite onda vam na naplatu dođe ovakva igra."

Probudili su se Filipović i Todorović.

"Oni nisu postigli nijedan pogodak u ovoj sezoni. Mi smo im malo to stavili na teret prije ove utakmice i oni su na pravi način reagirali. Današnjom kreacijom i izvedbom su sasvim zasluženo bili igrači utakmice. Moramo davati golove sa svih pozicija kako bi doveli Zrinjski na mjesto koje mu pripada."

Zlatan Nalić teško je primio poraz.

"Nezgodno je biti ovdje i obrazlagati utakmicu koja je odigrana na ovaj način. Kao trener i glavni odgovorni za ovu igru, želim se ispričati svim navijačima i kao trener preuzimam odgovornost za ovo što se dogodilo. Mislim da bi to trebali napraviti i igrači. 

Pohvalio je Zrinjski.

"Za protivnika smo imali jednu ekipu Zrinjskog koja je dosta dobra. Ovo je prvi put u ovoj godini da nas je netko nadigrao. Ovo je naš prvi kiks. U svim segmentima bili su bolji i ja im čestitam", rekao je trener Tuzla Citya Zlatan Nalić.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.