VIDEO  Zrinjski uvjerljiv protiv Tuzlaka, Boris Pandža debitirao pobjedom, Posušje uzelo bod Sarajevu, a GOŠK Veležu

Mulahusejnović HŠK Zrinjski
HŠK Zrinjski

U pretposljednjem 32. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine nogometaši HŠK Zrinjski pobjedom su se oprostili os svojih navijača za ovu sezonu.

Slavili su Plemići protiv Tuzla City s 4:0, a strijelci su bili dva puta raspoloženi Mario Ćuže, Matija Melekinušić dok je s bijele točke pogodio Nardin Mulahusejnović.

Sadržaj se učitava...

Na Koševu su Sarajevo i Posušje remizirali odigravši susret rezultatom 1:1.

Golove nismo vidjeli do 75. minute kada je za Sarajevo pogodio Oliveira. Kada se očekivalo da će bodovi ostati na Koševu, Pavković je pogodio u 92. minuti.

Sadržaj se učitava...

Boris Pandža debitirao je pobjedom na klupi Širokog Brijega. Momčad s Pecare slavila je kod Sloge rezultatom 2:3.

Domaće je u prednost doveo upravo Širokobriježanin Kvesić u 5. minuti. Za poravnanje Širokog Brijega pogodio je Bagarić tri minute kasnije. U 16. minuti domaći ponovno dolaze do vodstva, kada je precizan bio Brnović.

No, u 32. minuti za novo poravnanje Širokog pogađa Matić.

Sadržaj se učitava...

Iako je Široki Brijeg u 71. minuti ostao s igračem manje na terenu kada je crveni karton dobio Pranjić, gosti dolaze do pogotka i pobjede u 78. minuti. Asistirao je Chinedu, a Bagarić postigao svoj drugi pogodak.

Efikasnu utakmicu odigrali su Velež i GOŠK koji su podijelili bodove odigravši rezultatom 3:3.

Poveo je Velež preko Mlinarića već u 3. minuti utakmice. Na 1:1 poravnao je Hasukić u 34. minuti.

Sadržaj se učitava...

Početkom nastavka, u 47. minuti Guliashvili pogađa za novo vodstvo Veleža. No, samo minutu kasnije stvari na početak opet vraća Ikić.

U 89. minuti GOŠK dolazi do preokreta kada svoj drugi pogodak postiže Hasukić. Kada se očekivalo da će gosti bodove odnijeti za Gabelu, Mlinarić svojim drugim pogotkom spašava bod Veležu.

Probuđeni Željezničar na gostovanju kod Zvijezde 09 slavio je s uvjerljivih 0:5. Strijelci za Plave s Grbavice bili su Drina, Mekić, dva puta Zubanović dok je jednu loptu u vlastitu mrežu poslao Šapić.

Sadržaj se učitava...

Kako smo već i ranije pisali Borac je na svom terenu uz puno prašine svladao Igman s 4:3 i osigurao naslov prvaka kolo prije kraja.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.