ŽIŽOVIĆ Primili smo čudne pogotke; MARINOVIĆ Odigrali smo herojski nakon teške utakmice sa Celticom

Mladen Žižović
Hercegovina.info

Nakon večerašnjeg derbija u Mostaru u kojem je Sarajevo slavilo protiv Zrinjskog i odnijelo sva tri boda, trener domaćih Mladen Žižović kazao je kako Zrinjski ne smije više primati pogotke kakve je večeras postiglo Sarajevo pod Bijelim Brijegom.

"Utakmica je bila kvalitetna. Mislim da smo u drugom poluvremenu bili dominanti i iz dobre dominacije smo uspjeli izjednačiti. Naivno smo primili sva tri pogotka i teško mi je nešto specijalno sada reći. Mislim da ne smijemo ovakve pogotke primati. Puno se namučimo dok postignemo golove. Sreća je otišla na drugu stranu večeras i čestitam Sarajevu na pobjedi."

Kaza je Žižović kako pad kod svoje momčadi nije vidio.

"Nismo pali u igri, bili smo ravnopravni, ako ne i bolji. Primili smo čudne golove iz odbijanaca i nismo uspjeli iskontrolirati te situacije. Sarajevo je postiglo pogotke sretno i spretno, no, što je tu je", rekao je Žižović.

S druge strane Marinović je nakon utakmice bio vidno zadovoljniji.

"Čestitao bi svojim igračima koji su ovdje odigrali herojski nakon teške utakmice s Celticom, to nije bilo lako. Mislim da se mogla vidjeti jedna jako dobra utakmica. Prvo poluvrijeme smo uspjeli kontrolirati utakmicu. Nakon vodstva u drugom poluvremenu došli smo u jednu malu krizu. Kada je Zrinjski izjednačio, ponovno smo se vratili i čestitam svojim igračima. Mislim da su gledatelji mogli uživati."

Pohvalio je i karakter svojih igrača.

"Nakon Celtica doći igrati ovdje protiv jedne izvanredne ekipe kao što je Zrinjski, doći iz minusa i okrenuti, mogu samo čestitati svojim igračima na karakteru", rekao je Marinović.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.