Zauvijek u našim srcima: U spomen na preminulog vratara na Božićnom turniru nastupa ekipa 'Krešimir Keta Bandić'

dugopolje

Mladi vratar Krešimir Keta Bandić (23) preminuo je 05. ožujka 2019. godine od posljedice infarkta. Bandić je u ponikao u mostarskom Zrinjskom, iz kojeg je otišao u Široki Brijeg početkom 2018. godine.

Ova vijest šokirala je sve u Hercegovini, ali i cijeloj BiH koji su s velikim poštovanjem govorili o uzornom mladiću sportskih manira.

U produkciji RTV Herceg Bosne priprema se dokumentarni film o prerano preminulom nogometnom vrataru Krešimiru Bandiću Keti.

U filmu o Keti govore članovi njegove obitelji, prijatelji, treneri, suigrači iz njegove karijere te pripadnici navijačkih skupina Ultras i Škripari koji su na poseban način cijenili Ketu kao igrača i čovjeka.

Kako će Krešimir Keta Bandić zauvijek ostati u srcima svojih kolega i prijatelja pokazuje i činjenica kako će na Božićnom malonogometnom turniru 'HVIDR-a Mostar 2019' nastupiti ekipa s imenom 'Krešimir Keta Bandić'.

Za ovu momčadi igrat će prijatelji preminuloga vratara, a sigurno će imati respektabilan sastav s dobrim izgledima za nastup u završnici turnira.

U drugom kolu Božićnog turnira u četvrtak u 19 sati ekipa Krešimir Keta Bandić igra protiv momčadi Frizerski salon Mićo Š.B.

II kolo
Ponedeljak, 25.11.2019.g
17h – OŠ.Petra Bakule : OŠ.Marin Držić (III kolo za škole)
18h – UMA Metković (HR) : Hvidra Mostar TO Bijelo polje
19h – Marko Bošković : Branitelj

Utorak, 26.11.2019.g
17h – OŠ.Ivana Gundulića : OŠ.S.S.Kranjčević (III kolo za škole)
18h – Villa Bili Komarna (HR): Hvidra Čitluk
19h – Mikramatic Široki Brijeg : 4.PBR OS BiH

Srijeda, 27.11.2019.g – Slobodan Dan

Četvrtak, 28.11.2019.g
17h – Lounge bar Tel Aviv-Karliko : Termin u 8 Ljuti Dolac
18h – Caffe Pink caffe Label : Vjekoslav Božinović-Kek
19h – Krešimir Keta Bandić : Frizerski salon Mićo Š.B.