FOTO  Vaske Benz Ljuti Dolac pobjednik "Božićnog turnira Hvidra Mostar 2020."

Božićni turnir
Hercegovina.info

Ekipa Vaske Benz Ljuti Dolac pobjednik je ovogodišnjeg izdanja "Božićnog turnira Hvidra Mostar 2020." 

Momčad sastavljena od igrača FC Mostar Stari Grad Staklorad uvjerljivo je slavila nad ekipom Marko Bošković Stolac rezultatom 5:1.

Do 15. minute igrala se relativno mirna utakmica bez pogodaka. No onda trenutci koji su obilježili na ružan način ovo finale. Nakon jednog prekršaja suci i zapisnički stol utvrdili su da je to šesti akumulirani prekršaj za ekipu Vaske Benz te pokazali na izvođenje kaznenog udarca. 

Ali, igrači u plavom kao i njihova klupa bili su uvjereni da je to tek peti akumulirani za njih. U tom trenutku momčad Vaske Benza povukla se s terena i nije željela nastaviti igru. Nakon petnaest minuta prekida, ipak se pristupilo izvođenju kaznenog udarca, a Galić je obranio udarac Darke Raguža.

Zaista nepotrebna situacija na jednom ovakvom turniru.

Poveo je Vaske Benz u 23. minuti susreta. U igri s vratarem u polju kao posljednji igrač loptu je izgubio Darko Raguž, a Nermin Kahvedžić je poslao loptu u praznu mrežu. 

Momčad iz Stoca do poravnanja je došla početkom drugog poluvremena, točnije u 29. minuti susreta kada je Kristijan Pantić majstorski promiješao obranu Vaske Benza i matirao Stanislava Galića

U 35. minuti potez susreta. Anel Radmilović sve je sam napravio, potegao dalekometni šut i neobranjivo pogodio suprotne rašlje. Neobranjivo je to bilo za vratara Stočana Mulaća.

Isti igrač pogodio je za 3:1 u 45. minuti iz akumuliranog udarca. U 47. minuti već je 4:1. Loptu Kristijana Pantića presjekao je Bilal Jelić te istrčao kontru i poslao je u praznu mrežu.

Samo minutu kasnije već je 5:1. Loptu je izgubio Josip Bošković, a Nermin Kahvedžić je sa svoje polovine poslao u gol. To je ujedno bio i posljednji pogodak na susretu koji se igra dva puta po 25 minuta.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Nermin Kahvedžić (Vaske Benz), najbolji vratar je Stanislav Galić (Vaske Benz), najbolji strijelac sa šest pogodaka je Mile Pehar (Krešimir Keta Bandić), fair play ekipa turnira je Frizerski Salon Mićo, a priznanje za najmlađu momčad otišlo je u ruke ekipi Hvidre Mostar.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.